Pagina's

donderdag 5 juli 2012

Kant-en-klare BBQ burger

We gaven je al heel wat tips om aan de slag te gaan met je favoriete alternatieven voor vlees. Maar soms moet het gewoon makkelijk en snel gaan! Zoals op die ene doordeweekse dag dat het 's avonds toch nog stralend weer is en je balkon of tuin schreeuwt om een BBQ. Dan is 't handig dat je kant en klare veggie burgers en worstjes kan vinden in de koeling van je supermarkt. Wij zijn fan van de Alpro milde burger.




Ook Peter De Clerq, de BBQ kampioen, wist ons vandaag te vertellen dat hij deze burger goed kan smaken. Hij smeerde hem in met de Caraïbische marinade van Point-virgule, kruidde nog wat bij met de groentenkruiden van hetzelfde merk en een pepermix. Tijdens het grillen gingen er nog wat BBQ kruiden op het vuur en werd het deksel op de BBQ gezet zodat alle smokey flavours goed in de burger konden trekken.

Ja-ja beste mensen, dit was BBQ'en voor gevorderden! En om duimen en vingers bij af te likken...


De bewuste Alpro burger, bereid door Peter De Clercq himself



Geen opmerkingen:

Een reactie posten