Pagina's

woensdag 29 mei 2013

We gaan opnieuw barbecueën!

Op zaterdag 6 juli 2013 gaat de derde editie van de Nationale Veggie BBQ-dag door. En dit jaar willen we nog veel meer mensen achter de vegetarische barbecue krijgen!
Blokkeer 6 juli in je agenda, nodig al je vrienden, familieleden, buren of collega's uit bij je thuis of trek naar het dichtstbijzijnde park en organiseer een waar plantaardige grillfestijn. Met lekkere burgers, de beste veggieworstjes, seitanbrochettes en veel heerlijke gegrilde groenten. Een feest voor je smaakpapillen, maar ook je gezondheid en het milieu vaart er wel bij.

Net als vorig jaar valt er ook weer iets te winnen. Wie de origineelste foto van zijn veggie barbecue op onze Facebook post, krijgt een fantastische barbecue van Weber! Als dat geen mooi cadeau is.

Wie liever niet zelf achter de gril staat, kan ook terecht in Hasselt en Aalst, waar de lokale EVA-afdelingen opnieuw een geweldige barbecue organiseren voor een spotprijsje. Een aanrader!

Omdat we weten dat het niet altijd even makkelijk is om van een vegetarische barbecue een onverdeeld succes te maken, organiseren we dit jaar ook gratis Kook het Voort barbecueworkshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten